Miten poistan käyttäjän yritystililtä?
Ohje käyttöoikeuden poistamiseen yrityksen tililtä
Tarkistettu viimeksi:
Pääkäyttäjät voivat poistaa muiden käyttäjien käyttöoikeuden yritystililtä tämän ohjeen mukaisesti.
1. Siirry asetuksiin (etusivulla vasemmalla ylhäällä, kun klikkaat tilin nimeä tai nuolta ➡️ avautuu valikko)

2. Valitse kohta ➡️ Käyttäjät

3. Paina kolmesta pisteestä sen henkilön kohdalta, jonka haluat poistaa ja valitse Poista käyttäjä.

Huomioithan, että käyttöoikeuden poistaminen yrityksen tililtä ei poista käyttäjän omaa käyttäjätunnusta palvelusta.
Ohje käyttäjätilin poistamiseen palvelusta kokonaan
Asiasanat: käyttäjä, poistaminen, käyttöoikeus, yritystili