2021-12-01

Fyra frågor till John Söderlund

Vi välkomnar vårt senaste tillskott John till teamet på Docue!

Varför valde du att börja jobba på Docue?

Anledningen till varför jag valde att börja arbeta på Docue är för att vår tjänst är klockren. I princip alla bolag använder sig av någon typ av avtalsskrivning och vår tjänst hjälper att både spara tid. Dessutom minskar kostnaderna och ger hjälp i hur ni som kund ska formulera er på bästa sätt för att skapa ett så vattentätt avtal som möjligt.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj, tar en löptur, drar iväg till gymmet eller spelar tennis med vänner. Om ni inte hittar mig i löpspåret, på gymmet eller tennisbanan. Då är jag troligtvis ute på stan och fotar med mina vänner, vilket är ett av mina favoritintressen.

Vad gör dig arg och glad?

Det som kan göra mitt lite smått sur är om min lillebror inte tar undan disken efter sig hemma. Skamligt! Däremot blir jag väldigt glad och fylld av energi genom att umgås med just mina vänner och min familj.

Favoritfilm?

En av mina favoritfilmer är Da Vinci koden. Tom Hanks har huvudrollen i filmen och arbetar som professor inom historia på Harvard University och hjälper polisen att kryptera koder kopplade till Leonardo Da Vincis verk. Detta för att lyckas hitta den heliga gralen, innan den katolska kyrkan gör det. Rekommenderar varmt!

Davron Ahunov

2021-12-01